fbpx

Collectebus comité Betuwe-Midden

Comité Betuwe-Midden steunt het project: Waterondernemers in Benin. Ondanks de gevolgen van de coronacrisis wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Samenkomen voor activiteiten gaat niet meer, maar via deze digitale collectebus kunt u nog steeds een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Waterondernemers in Benin

Het West-Afrikaanse Benin heeft in toenemende mate te maken met droogte. Met name in het noorden, waar het land grenst aan de Sahel. Daarbij komt dat de watervoorziening gebrekkig geregeld is, met name in de dorpen. Terwijl schoon water van levensbelang is voor tienduizenden Beninezen.

In veel dorpen is maar één waterpunt te vinden en maar al te vaak is deze buiten werking. Want als een watervoorziening eens is aangelegd, wie heeft daar dan de verantwoordelijkheid over en wie betaald de reparaties? Op veel plekken lukt het dorpsbewoners niet het beheer te regelen en worden watervoorzieningen niet onderhouden. Terwijl er tegelijkertijd veel werkeloosheid is in Benin. Tegen de achtergrond van dit contrast werkt dit project aan verandering.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie project?

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/dewaterondernemers/

Sponsors

Anonieme Gever

Heeft € 50,- gegeven!

Anonieme Gever

Heeft € 10,- gegeven!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen