fbpx

Collectebus comité Hoeksche Waard

Comité Hoeksche Waard steunt Woord en Daad. Ondanks de gevolgen van de coronacrisis wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Samenkomen voor activiteiten gaat niet meer, maar via deze digitale collectebus kunt u nog steeds een bijdrage leveren. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Woord en Daad verbindt

Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Zo creëren we samen hoop en nieuwe kansen. Want we weten: door mensen in een land samen te laten groeien, gaan ze samen op weg naar een zelfstandig bestaan.

Denk bijvoorbeeld aan de 18-jarige Rudy, die dankzij de speedschool toch onderwijs kan volgen. Aan Oudaegro, die door nieuwe technieken zijn oogst weer ziet groeien. Als we met de overheid in Ethiopië samenwerken om jongeren daar een toekomst te bieden. Als we vol verwondering zien dat Kate, mede dankzij haar sponsors in Nederland, nu een sterke en onafhankelijke vrouw is.

We verbinden mensen, organisaties en sectoren in een land, en over landsgrenzen heen. Samen maken we het verschil. Omdat we verbonden zijn, door Woord én daad.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie werk?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen