fbpx

Collectebus comite Leerdam

Comité Leerdam steunt Woord en Daad. Juist in deze tijd wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Zo proberen ze hun comitéactiviteiten (al dan niet in aangepaste vorm) voort te zetten. Hierbij houden ze zich uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kunt u via deze digitale collectebus een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Woord en Daad verbindt

Woord en Daad werkt vanuit Bijbels perspectief aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Zo creëren we samen hoop en nieuwe kansen. Want we weten: door mensen in een land samen te laten groeien, gaan ze samen op weg naar een zelfstandig bestaan.

Denk bijvoorbeeld aan de 18-jarige Rudy, die dankzij de speedschool toch onderwijs kan volgen. Aan Oudaegro, die door nieuwe technieken zijn oogst weer ziet groeien. Als we met de overheid in Ethiopië samenwerken om jongeren daar een toekomst te bieden. Als we vol verwondering zien dat Kate, mede dankzij haar sponsors in Nederland, nu een sterke en onafhankelijke vrouw is.

We verbinden mensen, organisaties en sectoren in een land, en over landsgrenzen heen. Samen maken we het verschil. Omdat we verbonden zijn, door Woord én daad.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie werk?

Bedankt voor uw steun!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen