fbpx

Collectebus comité Lopikerwaard

Comité Lopikerwaard steunt het project: Jongeren aan een baan in Burkina Faso. Juist in deze tijd wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Zo proberen ze hun comitéactiviteiten (al dan niet in aangepaste vorm) voort te zetten. Hierbij houden ze zich uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kunt u via deze digitale collectebus een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Jongeren aan een baan in Burkina Faso

Heeft u een baan? Voor jezelf kunnen zorgen geeft zelfvertrouwen. Zeker als de kinderen dankzij uw inkomen naar school kunnen. Voor jongeren in Burkina Faso is het lastig om aan een baan te komen. Het vakonderwijsprogramma van Woord en Daad focust zich op een complete aanpak rondom werkgelegenheid. Want werk geeft eigenwaarde, inkomen en hoop op een mooie toekomst.

  • Vakscholen en bedrijven werken samen;
  • Jongeren krijgen een bijpassende baan;
  • Zo kunnen ze zelf voorzien in hun levensonderhoud.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie project?

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/projecten/15-000-jongeren-uit-burkina-faso-aan-een-baan/

Bedankt voor uw steun!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen