fbpx

Collectebus comité Putten

Comité Putten steunt het project: Water, sanitair en hygiëne in Bangladesh. Juist in deze tijd wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Zo proberen ze hun comitéactiviteiten (al dan niet in aangepaste vorm) voort te zetten. Hierbij houden ze zich uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kunt u via deze digitale collectebus een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Water, sanitair en hygiëne in Bangladesh

Bangladesh is een van de armste landen in Zuidoost-Azië en kampt met grote uitdagingen, onder andere op het gebied van water en hygiëne. Veel mensen hebben geen toegang tot goed sanitair of schoon water en weten niet waarom goede hygiëne belangrijk is. Met name in plattelandsgebieden zijn de tekorten groot. Dit lijdt tot onnodig veel ziektes en een slechte kwaliteit van leven.

We werken daarom aan een markt voor sanitaire producten als toiletten, zeep, maandverband en watertanks. Ondernemers worden opgeleid om een bedrijf met sanitair te starten en producten op de markt te brengen. En door voorlichting worden mensen bewust gemaakt van het belang van goede hygiëne en schoon water. Zodat de economische omstandigheden van kwetsbare ondernemers verbeteren en huishoudens profiteren van een gezonde leefomgeving.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie project?

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/washbangladesh/

Bedankt voor uw steun!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen