fbpx

Collectebus comité Ridderkerk

Comité Ridderkerk steunt het project: Goed, christelijk onderwijs in Burkina Faso. Juist in deze tijd wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Zo proberen ze hun comitéactiviteiten (al dan niet in aangepaste vorm) voort te zetten. Hierbij houden ze zich uiteraard aan de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kunt u via deze digitale collectebus een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Goed, christelijk onderwijs in Burkina Faso

Onderwijs staat aan de basis van ieders ontwikkeling als mens. Maar het gaat er niet alleen om dat de kinderen naar school gaan. Het onderwijs moet ook van goede kwaliteit zijn. Daarom werkt Woord en Daad op diverse terreinen en met diverse partners aan kwaliteit van christelijk onderwijs, zoals in Burkina Faso. Zodat steeds meer kinderen uitgroeien tot zelfstandige volwassenen. In Burkina Faso beschikt onze partnerorganisatie CREDO daarnaast over 20 Speed schools. Een Speed school biedt versneld basisonderwijs, gericht op de allerarmste kinderen op het platteland.

Het is moeilijk voor onze partners de schoolgaande kinderen en hun gezinnen nu te bereiken, gezien er een avondklok is ingesteld en vergaande maatregelen zijn voor transport en verplaatsing. Toch doen onze partners er alles aan om dit werk toch te blijven uitvoeren.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie project?

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/onderwijs/

Sponsors

Anonieme Sponsor
Heeft € 50,- gegeven!
God's zeggen toegewenst op uw inspanningen!

Bedankt voor uw steun!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen