fbpx

Collectebus comité Tholen/St.Philipsland

Comité Tholen/St.Philipsland steunt het project: Jongeren aan een baan in Colombia. Ondanks de gevolgen van de coronacrisis wil dit Woord en Daad-comité zich blijven inzetten voor hun naaste ver weg. Samenkomen voor activiteiten gaat niet meer, maar via deze digitale collectebus kunt u nog steeds een bijdrage leveren aan het project wat zij steunen. U leest er op deze pagina alles over. Want: samen verbonden, juist nu! Bedankt voor uw betrokkenheid!

Jongeren aan een baan in Colombia

Eindelijk afgestudeerd. En nu op zoek naar een baan! Voor jongeren in Colombia is dat echter niet zo eenvoudig, omdat de beschikbare banen vaak niet goed aansluiten bij hun opleiding. Daarnaast blijkt het voor jongeren die wél een baan hebben, een uitdaging om deze te behouden.

In Colombia werken we daarom aan een betere aansluiting tussen vakscholen en bedrijven. Daarnaast ondersteunen we jongeren en alleenstaande moeders met ondernemersambities bij het opzetten van een eigen bedrijfje en bieden we aanvullende trainingen. Het ondernemen geeft een stuk zelfvertrouwen én een (extra) inkomen.

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Draagt u bij aan dit mooie project?

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/job-booster-colombia/

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen