fbpx

Collectebus WD Winkel Gorinchem: Blijf de jongeren in India steunen!

Aanleiding

De opbrengst van onze kringloopwinkel in Gorinchem is bestemd voor het Job Booster project in India. In verband met voorschriften rondom het corona-virus waren wij helaas genoodzaakt onze winkel te sluiten. Dit besluit had regelrechte consequenties voor de jongeren in India die wij steunen.

Wilt u ons project blijven steunen door een gift over te maken?

Wat is het Job Booster project?

Job Booster springt in bij het aanbod van de overheid om 20 procent van de banen aan mensen uit een lagere kaste te geven!

Door het aanbieden van banen aan mensen uit een lager sociaal milieu biedt de overheid van India de mensen de kans op langzaam op te klimmen in de samenleving. En dit is hard nodig, want 30 procent van de Indiase bevolking leeft onder de armoedegrens. Partnerorganisatie Word and Deed India (WDI) heeft een beroepsschool in Hyderabad waar zij 400 studenten de mogelijkheid bieden om beroepsopleidingen te volgen. De functie van Job Booster hierin is dat het de organisatie is die speelt met de vraag van de arbeidsmarkt en het aanbod van studenten, om zodoende zo efficiënt mogelijk studenten te leveren aan de arbeidsmarkt.

Zonder uw hulp kunnen de mensen uit een lagere kaste moeilijk opklimmen. Met uw bijdrage kunnen wij jongeren in India helpen op te klimmen in de samenleving. Helpt u ook mee?

“Voordat ik meedeed aan het Job Booster programma was ik hard op zoek naar werk. Mijn familie kan het geld goed gebruiken voor bijvoorbeeld het onderwijs voor mijn zusje. De projectcoördinator legde me het idee van de training uit en ik ben er nu van overtuigd dat ik aan het werk kan gaan als salesman. Ik heb zoveel geleerd… Ik ben overtuigd dat dit mijn toekomst verandert…”

K. Kishore, deelnemer Job Booster

 

Bedankt voor uw steun!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen