Van muzikaal sponsorkind naar muziekdocent in India

Geplaatst door Geerten van Breugel op 18 april 2017

Terug naar het overzicht

Het is de droom van elk sponsorkind. Naar school gaan, je passie voor een vak ontwikkelen en daar ook een baan in vinden. Raja Rathnam is het levende voorbeeld van een sponsorkind dat door sponsoring een mooie toekomst heeft gekregen. Zijn verhaal.

Raja_Rathnam3

Raja zat in de eerste klas toen hij zijn vader verloor. Hij groeide toen verder op in een hostel van de partnerorganisatie van Woord en Daad in India, Word and Deed. Ook ging hij naar een school van deze organisatie. In een mail naar ons schrijft hij: ‘In het Word and Deed-hostel hoorde ik voor het eerste echt over God. Ook hielp Word and Deed mij om de studie ‘Commerce in Computers’ te doen.’ Al op de school van Word and Deed had hij veel interesse in muziek en hielpen docenten hem hierbij. Terwijl hij studeerde en zijn diploma behaalde, verlangde Raja er erg naar om zijn muziekvaardigheden verder te ontwikkelen.

Via de partner kreeg hij de mogelijkheid om aan het Trinity College of London cursussen te doen en certificaten te halen. Nu is hij muziekdocent aan twee scholen in een grote stad in India, Hyderabad. Ook zorgt hij voor zijn moeder. Hij schrijft: ‘Inmiddels ben ik getrouwd met Mounica, een verpleegster die in een ziekenhuis in Hyderabad werkt. Het is ons gebed dat we als familie de Heere dienen.’

De bruiloftsfoto's van Raja en zijn vrouw zie je hieronder:

Een prachtig verhaal van een sponsorkind dat ondanks zijn moeilijke situatie zijn hart en God is gevolgd en nu van betekenis is voor kinderen in zijn omgeving. Wil jij ook een kind helpen en een toekomst geven zoals dat van Raja? Ga dan nu naar het kindoverzicht en sponsor een kind!