Een kringloopwinkel in Lisse!?

Geplaatst op 7 september 2018

Terug naar het overzicht

Heeft u passie voor het werk van Woord en Daad en bent u een kartrekker? Dan zijn wij op zoek naar u om in de komende maanden een kringloopwinkel te starten in Lisse. Een winkel voor het goede doel en tegelijk een ontmoetingsplek. Afgelopen zomer zijn jongeren uit Lisse naar Colombia geweest en hebben gezien hoe belangrijk onderwijs is en mensen op weg te helpen uit de armoede. De kringloopwinkel kan hieraan bijdragen. Doet u mee?

Kartrekkers Lisse

Voor de nieuwe winkel zoeken we enthousiastelingen die met ons mee willen denken over de opstart. U bent als kartrekker aanspreekpunt voor het team van vrijwilligers. Daarnaast zoeken we voldoende vrijwilligers voor in de winkel. De opbrengsten van de winkel zijn bestemd voor een Woord en Daad project in het Zuiden. Denk bijvoorbeeld aan Colombia!

Wij zoeken kartrekkers met ondernemerschap, die kunnen organiseren, netwerken en oog hebben voor de verre naaste en vrijwilligers.

Heeft u interesse of weet u mensen? Neem dan contact op met Arco Sturm, Manager Woord en Daad Winkels, via a.sturm@woordendaad.nl of 0183-611800


Op de hoogte blijven