‘Give a gift’ maakt kerstcadeaus voor kinderen mogelijk

Geplaatst op 9 november 2017

Terug naar het overzicht

Woord en Daad zet zich jaarlijks in om kerstcadeaus voor kinderen in ontwikkelingslanden mogelijk te maken. Dit doet zij onder de naam ‘Give a gift’.

header Give a Gift

In de decembermaand kopen Nederlanders gemiddeld de meeste cadeaus. Dat is niet vreemd. Veel mensen kopen cadeaus rondom Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Ieder kind, wereldwijd, kijkt uit naar het moment dat hij/zij zo’n mooi pakje mag open maken!

Een cadeau kan worden gegeven via een Gift of love of een Schoolgift.

Gift of love

Aan het eind van het jaar worden sponsorkinderen verrast met een geschenk: een Gift of love. Het jaarlijkse kerstgeschenk voor een kind is een hoogtepunt. De kinderen krijgen via een Gift of love zowel iets nuttigs als kleding of schoenen, als wat leuks of lekkers.

Schoolgift

Onderwijs geven is een kostbare zaak, waar veel geld voor nodig is. Daarom geeft Woord en Daad de mogelijkheid voor het geven van een Schoolgift. Dit is een gift voor bijvoorbeeld onderwijsmaterialen, training van docenten of onderhoud van het schoolgebouw. Met een Schoolgift wordt gewerkt aan het kwalitatief verbeteren van het onderwijs.

Wilt u mee doen?

Voor slechts € 9,- kunt u een mooi cadeau aan een kind of een school geven. Meer informatie of geven? Dat kan hier!


Op de hoogte blijven