Kringloopwinkel Woord en Daad Waddinxveen geopend

Geplaatst op 19 april 2017

Terug naar het overzicht

Op 6 april is de Woord en Daad Winkel in Waddinxveen geopend. Hiermee heeft Woord en Daad 14 kringloopwinkels, waarvan Waddinxveen de grootste is qua oppervlakte. De groep vrijwilligers blijft groeien tot meer dan 70 vrijwilligers, hier zijn we dankbaar voor.

Opening Kringloopwinkel Waddinxveen

Tijdens de opening hield voorzitter Hans Littel een toespraak. Hij benoemde dat slechts 62 dagen nodig waren om de 830 m2 compleet klaar te maken en te vullen met mooie kringloopartikelen. Arco Sturm: 'Mercurius is de kleinste planeet, maar deze winkel aan de Mercuriusweg heeft de grootste Woord en Daad-kringloopwinkel'. Hans kreeg als voorzitter en sleutelpersoon van deze locatie de 'sleutels' overhandigd. Wilma van Andel heeft vervolgens het lint doorgeknipt waarna de winkel van 20:00 tot 22:00 open was voor het publiek. In 2 uur tijd leverde dit een omzet op van € 1987 euro. Veelbelovend, voor deze net geopende winkel!

Van woensdag tot en met zaterdag is de winkel aan de Mercuriusweg 15 in Waddinxveen geopend. Meer informatie over de Woord en Daad Winkels is te vinden op het overzicht van de Woord en Daad-winkels.


Op de hoogte blijven