Woord en Daad gaat Naar Buiten

Geplaatst op 27 juli 2017

Terug naar het overzicht

Van 2 tot en met 5 augustus vindt de buitenbeurs Naar Buiten 2017 plaats op Landgoed De Schaffelaar. Woord en Daad is ook aanwezig met de allerleukste producten. Komt u even langs?

Woord en Daad gaat Naar Buiten

De vrijwilligers van de winkel in de Haarlemmermeer zorgen - samen met winkelvrijwilligers uit andere plaatsen - voor een sfeervolle inrichting van hun stand op Naar Buiten. Daar staan ze om bekend! Deze super creatieve dames verkopen brocante en producten waaraan ze een eigen ‘touch’ hebben gegeven. En natuurlijk verkopen ze ook de Woord en Daad-producten, waarvan we in het bijzonder de Woord en Daad-thee noemen.

Sinds juni heeft Woord en Daad namelijk een nieuw product aan het assortiment toegevoegd. Samen met PuriTea hebben we een smakelijk verkoopproduct voor comités en verkooppunten ontwikkeld. 100% natuurlijke thee, met de hand geplukt in Sri Lanka. Alleen de beste blaadjes worden geselecteerd voor deze thee.

Verder kunt u al uw vragen over het sponsorprogramma stellen of kiezen om een kind te sponsoren. Wij vinden het leuk om u als sponsor persoonlijk te leren kennen.

Kortom, alle reden om – als u op Naar Buiten bent – even langs te gaan bij stand G4 van Woord en Daad. Comité Haarlemmermeer staat op plek C29. En, als u nog geen plannen hebt… we bevelen de beurs graag aan!


Op de hoogte blijven