Kerstcampagne Wonderschoon

Hoop op een gezonde toekomst

Veilig water om te drinken, zeep om je mee te wassen, een schone wc; voor ons is het heel normaal. Maar in veel landen waar Woord en Daad werkt is dit een luxe. Jaarlijks sterven er dan ook 500.000 kinderen aan diarree. En ruim 2 miljard mensen wereldwijd hebben thuis geen toegang tot schoon drinkwater.

Daarom zetten we ons deze decembermaand in voor een schone leefomgeving en een gezonde toekomst voor iedereen. En een gezonde toekomst begint bij een schoon leven.

* Uw gift wordt verdubbeld door een van onze relaties!

Kom in actie voor Kerstcampagne Wonderschoon:

Zet u deze kerst in voor schoon water en betere sanitatie! Met uw gift kunt u het verschil maken voor mensen in Ethiopië, Oeganda, Bangladesh en Haïti. Hier leest u meer over de verschillende projecten.

Maar u kunt nog veel meer doen dan geven! Denk bijvoorbeeld aan:

Neem gerust contact op via info@woordendaad.nl voor meer informatie of voor materialen. Dank voor uw inzet en betrokkenheid!

De projecten waar we ons voor inzetten:

De projecten waar we geld voor bij elkaar brengen:

‘Er is niet genoeg schoon water hier in de omgeving. Maar we hebben water nodig om te drinken, te koken en ons te wassen. Samen met mijn vader moet ik iedere dag ver lopen om water te halen.’

Jean-LouisJongen uit Haiti

‘Er zijn in mijn gemeenschap teveel gezinnen zonder werkend toilet of zonder plek waar ze hun handen kunnen wassen. Ik wil hier met mijn sanitairwinkel verandering in brengen.’

Sayra BegumOnderneemster in Bangladesh

Ik leer mijn leerlingen alles over het belang van schoon drinkwater en goede hygiëne. Zodat ze niet ziek worden en goed kunnen leren op school.

Marie DeniseLerares uit Haiti

Verhalen en nieuws

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer