Collecte | Comité Zwijndrecht/H.I.Ambacht

COMITÉ ZWIJNDRECHT/H.I. AMBACHT
COLLECTEERT

Comité Zwijndrecht/Hendrik-Ido-Ambacht collecteert online
voor christelijk onderwijs in Bangladesh.

Of steun ons via een Tikkie

‘De kans om te leren was echt een keerpunt in mijn leven,’ vertelt de 14-jarige Lotus uit Bangladesh. Hij groeide op in een klein rieten huisje naast de rivier. ‘Mijn vader verdiende weinig. De kosten voor school waren te hoog, daarom kon ik niet naar school.’ Toen Lotus 5 jaar oud was, maakte de familie via de lokale dominee kennis met het onderwijsprogramma. Vanaf dat moment kon Lotus christelijk onderwijs volgen. ‘Mijn leven veranderde: ik maakte nieuwe vrienden, kreeg genoeg eten en had een veilige omgeving.’

Christelijk onderwijs is de sleutel tot een hoopvolle toekomst, daarom bieden we samen met onze partnerorganisatie CSS zo’n 700 kinderen uit arme lokale gemeenschappen toegang tot christelijk onderwijs, maaltijden en medische zorg. De kinderen staan centraal, maar echte verandering in een land vindt pas plaats als ook de ouders en lokale leiders bij het onderwijs worden betrokken. Via bijeenkomsten en trainingen leren zij over het belang van onderwijs. Daarnaast werken ze aan vaardigheden zoals leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en christelijke vorming. Docenten worden getraind om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Dit comité kan helaas niet langs de deur om te collecteren. Geeft u een bijdrage via deze online collecte? Hartelijk bedankt!

Bekijk hier meer informatie over het project: https://www.woordendaad.nl/projecten/christelijk-onderwijs-in-bangladesh/ 

Collectanten in actie

Benieuwd waar in Nederland nog meer collectanten actief zijn voor Woord en Daad?
Bekijk het op onze overzichtspagina op deze website.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring