Collecte | Comité Alblasserdam

COMITÉ ALBLASSERDAM
COLLECTEERT

Comité Alblasserdam collecteert begin juni online
voor het project ‘Trainingen voor jongeren en boeren in Sri Lanka’.

Of steun ons via een Tikkie

Comité Alblasserdam steunt een Woord en Daad-project in Sri Lanka. Via trainingen ondersteunen wij, via onze partnerorganisatie, jongeren bij het vinden van een baan. Ze leren praktische en algemene vaardigheden en worden ondersteund bij het starten van een eigen bedrijf. De trainingen sluiten aan op de vraag in de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen daarnaast melkveehouders, zodat zij hun inkomen zien stijgen. Daardoor zijn zij beter in staat om voor hun gezin en hun vee te zorgen.

Op dit moment werken de partners thuis, maar ze proberen wel contact te houden met de mensen. Juist in deze crisistijd is het van belang om onze partnerorganisatie te steunen en de meest kwetsbare mensen te bereiken. Samen verbonden, juist nu!

Dit doel is niet te bereiken zonder uw steun. Helpt u de jongeren en boeren in Sri Lanka met een training? Steun dan de collecte van comité Alblasserdam!

Meer informatie? Bekijk hier het project: https://www.woordendaad.nl/projecten/jongeren-aan-een-baan-in-sri-lanka/ of download onze flyer.

Collectanten in actie

Benieuwd waar in Nederland nog meer collectanten actief zijn voor Woord en Daad?
Bekijk het op onze overzichtspagina op deze website.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring