Draag met uw camping bij aan Woord en Daad

Het kampeerseizoen is geopend! Iedereen kijkt uit naar vakantie met vrije tijd om lekker te kunnen ontspannen. Waarschijnlijk bent u weer druk bezig om deze vrije tijd vanuit de camping in te vullen met leuke activiteiten. Wij helpen u op weg en u steunt een goed doel!

campings Top

Wat ideeën om met uw campinggasten te doen:

  • Speurtochten
  • Sponsorloop of -fietstocht
  • Presentaties
  • Centrale spaarpot
  • Inzamelingen van bijvoorbeeld lege flessen
  • Kluskaarten

Actief zijn met elkaar

Met een groep actief zijn kan op verschillende manieren. U kunt een speurtocht uitzetten. Bijvoorbeeld met opdrachten, over dieren of over de streek.

U kunt ook met uw gasten gaan wandelen/ fietsen of een route bedenken die ze zelf kunnen doen. De deelnemers kunnen zich laten sponsoren en tegelijkertijd genieten van de mooiste plekjes om zich heen.

Spaarpot of presentatie

Wilt u liever geen grote activiteiten organiseren, maar wel graag Woord en Daad steunen? Dan is een spaarpot neerzetten op een centrale plek een mooie optie!

Als u zich met uw gasten wilt verdiepen in Woord en Daad en haar projecten, dan komen wij u graag meer vertellen over het werk waar wij ons met onze partners voor inzetten. 

Kluskaarten en inzamelen

Voor ondernemende kinderen hebben wij kluskaarten waarmee zij zelf actie kunnen voeren. Ze kunnen klusjes doen bij u op de camping of in de omgeving en zo kleine bedragen verdienen voor een aansprekend project.

Vergelijkbaar hiermee is het ophalen van lege flessen of oud ijzer. In de omgeving kunnen de kinderen rondgaan en lege flessen of oud ijzer ophalen voor het goede doel.

Heeft u zelf goede ideeën, maar kunt u van ons wel wat advies en materiaal gebruiken. Bel of mail gerust, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen! Voor alle vragen kunt u ook contact opnemen. Dit kan via telefoon (0183 611 800) of stuur een mail.

Komt u zo in actie voor Woord en Daad?