Geef structureel via PartnerPlan

Elk mens heeft dezelfde basis nodig: welkom op deze wereld, voedsel, onderdak, onderwijs, en zorg. PartnerPlan verbetert die basis in Afrika, Azië en Centraal-Amerika. U helpt al mee vanaf € 5 per maand. Want vele kleintjes maken één grote.

'Ik woon in Iriiri in Karamoja, de armste regio van Oeganda. Mijn ouders stierven aan aids toen ik een klein kind was. Ik kwam bij een stiefmoeder terecht, die een hekel aan me had en me soms brandwonden toebracht. Maar bij een tante was het niet beter. Als ik niet met een volle jerrycan – die te zwaar voor me was – van de waterpomp kwam, sloeg ze me. Ik woon nu bij mensen die gelukkig goed voor me zijn. Ik mis mijn ouders, heb als wees helaas nooit scholing gehad. Maar ik zit wel op een zanggroep van KIDEP die mensen bewustmaakt van de gevaren van aids. Die groep is als familie voor me. Wij doen belangrijk werk, want… die ziekte moet stoppen!'

Een partner is een deelgenoot. In goede en slechte dagen. Voor mensen die weinig mogelijkheden hebben om te werken aan hun toekomst.

Structurele hulp

Met PartnerPlan verbetert u onderwijskansen en levensomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden op drie continenten. Help mee vanaf € 5 per maand. Draag zorg voor de ander, geef u op voor PartnerPlan!

Wijzigingen

Wilt u uw huidige bedrag verhogen, uw adres wijzigen of uw bankrekeningnummer aanpassen? Vul het wijzigingsformulier in.


Aanmelden PartnerPlan

  • Alleen een cijfer invullen!