IK GEEF JOU... een maand naar school

Een maand lang onderwijs WD_ACTIEPROJECTEN_BUTTON_967x713_HR_11

Elke dag naar school. Heerlijk vinden ze het, de kinderen uit AziŽ, Afrika of Latijns-Amerika. Ze weten heel goed dat ze een kans hebben die niet iedereen krijgt!

Misschien mopperen uw kinderen wel eens. Moeten we nou al wééér naar school. Zo niet kinderen uit verre landen. Voor dag en dauw staan ze op, halen ze water voor de rest van het gezin, nemen snel een paar happen rijst, injera of tortilla en lopen dan tussen de bouwsels naar school. Geweldig vinden zij het om te leren voor later. Omdat ze dat als een gouden kans zien om de armoede achter zich te laten.

Wat hebben kinderen nodig?

Een maaltijd op school, soms zelfs twee, schooluniformen, lesmateriaal en periodieke medische controle. Kwaliteitsonderwijs en boven alles een veilige plek. Voor ouders een hele zorg minder. En als kinderen jongeren worden en na een intensieve schoolperiode hun inzet bekroond zien met een baan of een eigen bedrijfje, hebben de ouders het beter dan ooit. Voor kinderen die aan de armoede ontworsteld zijn, is het een eer hun eerlijk verdiende geld te delen met de familie. Dát is voor hen een manier om hun dankbaarheid te laten zien. In woord én daad.

Uw gift is welkom!

Voor € 30,- geeft u een maand lang onderwijs aan kinderen in Azië, Afrika of Latijns-Amerika.

Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.