Steun Woord en Daad met uw online aankoop

Heeft u al gehoord van Sponsorkliks? Dit is een website waarmee u met uw online aankoop Woord en Daad kunt steunen. Het aankoopbedrag van uw product blijft exact hetzelfde, maar omdat u via Sponsorkliks koopt gaat er een bedrag naar een door u gekozen doel zoals Woord en Daad. Allerhande webshops doen hieraan mee, van Albert Heijn tot Zalando. Zo kunt u dus altijd wel meedoen als u een online aankoop doet. Een kleine moeite maar als we hier met elkaar gebruik van maken een mooi resultaat, u doet toch zeker ook mee?

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Webwinkels betalen commissie aan Sponsorkliks als u via deze site een aankoop doet. Van deze commissie wordt 75 procent op de bankrekening van het door u gekozen doel gestort. Zo profiteert bijvoorbeeld Woord en Daad hiervan, en het enige dat u hier voor hoeft te doen is een klikje extra. Op de website van Sponsorkliks vind u een overzicht van webshops. Ook kunt u uw webshop makkelijk vinden met een zoekoptie. Door op de gekozen webshop te klikken wordt u doorgestuurd naar de website en kunt u uw bestelling plaatsen.

Belangrijk

Als u de website opent kunt u uw keuze maken voor het gewenste doel. Als u Woord en Daad wilt steunen is het belangrijk om te kiezen voor Woord en Daad Gorinchem. Zo komt uw steun op de goede plek terecht.