Sprekers

Nodig ons uit in uw gemeente! Onze voorlichters vertellen graag over het werk van Woord en Daad, de wereldwijde problematiek waarmee we te maken hebben en wat uzelf kunt doen om een steentje bij te dragen.

Els Hogendoorn

Els is onze ‘eerlijke vrouw’. Ze weet alles van fairtrade, duurzaamheid en klimaatverandering. Ze geeft voorlichting en workshops, maar ze draait ook haar hand niet om voor een high tea of (tweedehands) kledingruil. Kortom, voor groene thema’s bent u bij Els aan het juiste adres.


Annemarie Rozendal

Annemarie heeft dagelijks contact met kerken. Ze weet daarnaast veel van migratie- en vluchtelingenproblematiek. Wat kunnen wij doen met dit vraagstuk? Vraag het Annemarie en ze neemt uw gemeente in zes stappen mee door de complexiteit van de wereldwijde vluchtelingenstromen.


Jan de Ruiter

Jan is sponsorambassadeur van het eerste uur. Vele kerken, scholen en verenigingen heeft hij al bezocht. Vol passie vertelt hij over ‘zijn’ sponsorkinderen die hij tijdens reizen heeft ontmoet. Hoe het sponsorprogramma verschilt maakt, vergeet u nooit meer als Jan bij uw gemeente langs geweest is.


Janneke Witzier

Janneke is onze ‘schooljuf’. Ze komt uit het onderwijs en dat merk je aan alles. Met hetzelfde plezier komt ze naar clubmiddagen en verenigingsavonden van uw gemeente. Ze vertelt over verre landen en hoe wij in Nederland kunnen helpen. En als u iets creatiefs wilt doen, voor Janneke is het geen probleem!