Contact voor ondernemers

Arjen Bulk

Arjen Bulk is accountmanager. Als gesprekspartner voor de zakelijke markt legt hij verbindingen tussen u, uw onderneming en onze arme medemensen in ontwikkelingslanden. Hij is altijd op zoek naar de betrokkenheid die het beste bij u past, zodat u op uw manier een menswaardig bestaan kunt creëren voor een ander ver weg.

Pag%201%20Column%20Arjen%20Bulk.jpg  

 

 


Arjen Bulk
Accountmanager

E-mail: a.bulk@woordendaad.nl
Mobiel: 06-30453160

Naast betrokkenheid bij Woord en Daad is het ook mogelijk te investeren via Incluvest. Arjen vertelt u er graag meer over.

Ga voor mee info ook naar www.incluvest.nl.


Wim de Heer

Wim de Heer is accountmanager. Als bruggenbouwer legt hij graag verbindingen tussen ondernemers onderling en is hij gesprekspartner om samen met ondernemers de mogelijkheden te bespreken om een brug te leggen naar projecten die Woord en Daad ondersteunt in diverse landen. Hij is altijd op zoek naar het meest haalbare om medemensen in ontwikkelingslanden een kans te geven op een menswaardig bestaan.

Arjen%20Bulk.png            

 

 


Wim de Heer
Accountmanager

E-mail: w.deheer@woordendaad.nl
Mobiel: 06-53401967


Pieter Honkoop

Mijn naam is Pieter Honkoop. Met mijn collega's van unit bedrijven ga ik samen met u als ondernemer de strijd aan tegen de armoede in de wereld. Met een missie vanuit de Bijbel als drijfveer ben ik de contactpersoon tussen u, Woord en Daad en uw arme naaste.

Op welke manier zet u zich in? Neem contact op met Woord en Daad en dan gaan we samen voor een betere wereld!

Wim%202.jpg  

 

 


Pieter Honkoop
Accountmanager

E-mail: p.honkoop@woordendaad.nl
Mobiel: 06-11279547