Gratis doneren

Doneer gratis voor vakonderwijs in Burkina Faso

Projectdossiers: Vakonderwijs in Burkina Faso

Op deze pagina kunt u iedere dag één keer een gratis donatie doen aan Woord en Daad. De donaties worden mogelijk gemaakt door het Nederlandse bedrijf Gezinsenergie.

Hoe werkt het?

Onderaan deze pagina kunt u iedere dag één keer gratis een donatie doen door op de knop 'Gratis doneren' te klikken. Daarvoor moet u wel eerst de code invullen. Het Nederlandse bedrijf Gezinsenergie zorgt ervoor dat uw ‘gratis donatie’ daadwerkelijk geld wordt. Iedere donatie is 2 eurocent waard, en alle donaties samen vormen een mooi bedrag voor jongeren in Burkina Faso die werken aan hun toekomst. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Wat gebeurt er met de donaties?

Bent u benieuwd wat er met het geld van de gratis donaties wordt gedaan? Vul dan in het formulier hieronder uw naam en e-mailadres in. Dan zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen rond het vakonderwijsprogramma van partnerorganisatie CREDO in Burkina Faso.

NB u kunt het beste eerst uw gratis donatie doen en daarna pas uw naam en e-mailadres invullen.

Op de hoogte blijven

  • Vul hieronder uw gegevens in en we houden u op de hoogte van het vakonderwijs van partnerorganisatie CREDO in Burkina Faso.

Vul de volgende code hieronder in:

Print deze pagina Stuur door

Mail een vriend

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie..
× Melding sluiten