Help mee!

Give a gift

Voor slechts € 9 geeft u een kind of school in een ontwikkelingsland een gift. Give a gift!

Geven maakt rijk. Vraag dat maar aan de medewerkers van onze partnerorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Jaarlijks reiken zij in december de ‘Gift of love’ uit aan alle kinderen in het onderwijsprogramma. Wat een enthousiasme, wat een blije gezichten. Om zelf blij van te worden! Een klein geschenk van grote waarde.

Gift of love

Aan het eind van elk jaar worden alle sponsorkinderen verrast met een geschenk, een ‘Gift of love’. Ze krijgen zowel iets praktisch als kleding of schoenen, als iets leuks of lekkers.

Schoolgift

Onderwijs geven is een kostbare zaak, waar veel geld voor nodig is. U kunt er daarom ook voor kiezen een ‘Schoolgift’ te geven voor onder meer onderwijsmaterialen, training van leerkrachten, onderhoud van het schoolgebouw en dergelijke. Met een Schoolgift maakt u niet alleen leerlingen blij, maar helpt u ook mee het onderwijs kwalitatief beter te maken. Zo kunnen meer kinderen onderwijs blijven volgen.

Doet u mee?

Meedoen is eenvoudig. Voor € 9,- per persoon geeft u een klein geschenk van grote waarde aan één of meerdere kinderen of een school in een ontwikkelingsland.

Aanmeldformulier Give a Gift


Print deze pagina Stuur door

Mail een vriend

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie..
× Melding sluiten