D.V. 15 april:
Inspiratieavond over
social media

Voor en door vrijwilligers!

Beste vrijwilliger,

Op donderdag 15 april organiseert Woord en Daad samen met een aantal vrijwilligers een inspiratieavond over social media. Dit is een online avond via Teams, speciaal bedoeld voor vrijwilligers die zich bezighouden met PR, communicatie en social media (comités, verkooppunten en winkels). Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerde vrijwilligers welkom.

We zullen beginnen bij de basis. Bent u nog niet zo bekend met social media, maar heeft u wel interesse? Of ben jij benieuwd naar tips om jullie online activiteiten te verbeteren? Lees dan snel verder. Aanmelden kan t/m 10 april via deze pagina.

  • Hoe krijg je meer volgers en hoe houd je ze betrokken?

  • Hoe speel je in op de actualiteit?

  • Wat komt er kijken bij verkoop via social media?

Met medewerking van:

Henriët Roseboom
Communicatiemedewerker

Jannie Beekman
Kringloopwinkel Waddinxveen

Fenneke Aalbers
Comité Hasselt

Geesje Luikens
Comité Hasselt

Praktische informatie:

wanneer:

15 april 2021

waar:

online (via Teams)

programma:

19.30-20.30 uur

Aanwezig zijn op social media is de laatste maanden alleen maar belangrijker geworden. We krijgen van jullie regelmatig de vraag om tips voor het gebruik van Instagram en Facebook, en daar willen wij graag in voorzien.

Tijdens de inspiratieavond zal communicatiemedewerker Henriët Roseboom jullie meenemen in de socialmediakanalen Facebook en Instagram. Ook gaan we kort in op de verkoop via Marktplaats. Daarnaast zullen een aantal vrijwilligers – van een comité en een winkel – hun eigen ervaringen delen.

Interesse? Aanmelden kan t/m 10 april via deze pagina. Heb je van tevoren al specifieke vragen, stuur deze dan gerust mee.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring