Woord en Daad Jongeren

Woord en Daad wil jongeren in Nederland en wereldwijd, verbinden in de strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief.

Organiseren als docent

WE-Ichthus-groepsfoto

Scholen en verenigingen zijn bij uitstek geschikt om iets te organiseren. Heeft u informatie voor een projectweek nodig? Of wilt u uw jongeren betrekken bij armoedebestrijding? Wij kunnen dan vast iets voor u betekenen.

Onze voorlichters staan graag klaar voor een presentatie over ons sponsorprogramma of ons werk in het algemeen. Maak direct een reservering en vul onderstaand formulier in.

Wees Eerlijk campagne

De Wees Eerlijk campagne richt zich door workshops en een wedstrijd vooral op VMBO-3 leerlingen en focust op het gedrag van de jongeren. Onderwerpen als duurzaamheid, klimaatverandering, eerlijke handel en voedselverdeling worden op een speelse manier helder uitgelegd en de jongere krijgt de mogelijkheid zelf bij te dragen aan verandering. Lees meer op www.weeseerlijk.nl >>

Just Care

Just Care heeft als doel jongeren (nog) bewuster te maken van de armoede in ontwikkelingslanden en biedt een pakket aan producten en diensten rond armoedeproblematiek aan voor betrokken christelijke scholen voor voortgezet onderwijs . De rode draad hierin is gerechtigheid en barmhartigheid: justice en caritas. Jongeren worden aan het denken gezet over hun verre naaste! Ga naar www.justcare.nl >>

Aanvraagformulier Voorlichting



Kijk ook eens bij

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie..
× Melding sluiten