Woord en Daad Jongeren

Woord en Daad wil jongeren in Nederland en wereldwijd, verbinden in de strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief.

Organiseren als docent

lespakket Food

Scholen en verenigingen zijn bij uitstek geschikt om iets te organiseren. Heeft u informatie voor een projectweek nodig? Of wilt u uw jongeren betrekken bij armoedebestrijding? Wij kunnen dan vast iets voor u betekenen.

Onze voorlichters staan graag klaar voor een kostenloze presentatie over ons sponsorprogramma of ons werk in het algemeen. Maar ook onderwerpen als Gerechtigheid en Internationale handel behoren zeker tot de mogelijkheden. Maak direct een reservering en vul onderstaand formulier in. Natuurlijk kunt u ook eerst contact opnemen met kantoor via 0183-611800.

 

Just Care

Just Care is een samenwerking tussen Woord en Daad en ZOA en heeft als doel jongeren (nog) bewuster te maken van de armoede in ontwikkelingslanden. Het materiaal is specifiek ontwikkeld voor betrokken christelijke scholen voor voortgezet onderwijs. De rode draad hierin is gerechtigheid en barmhartigheid: justice en caritas. Jongeren worden aan het denken gezet over hun verre naaste! Er zijn vijf pakketten verkrijgbaar: Voedsel, Klimaat, en Eerlijke Handel. Speciaal voor TTO zijn de pakketten Food en Fair Trade ontwikkeld. Ga naar www.justcare.nl >> om de pakketten gratis te downloaden. 

Aanvraagformulier VoorlichtingKijk ook eens bij

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie..
× Melding sluiten