’T ZAL JE KIND MAAR ZIJN

Sommige kinderen worden arts of advocaat, anderen kunnen niet naar school. Sommigen hebben een hoopvolle toekomst, anderen blijven gevangen in armoede. Tussen perspectief of schrijnende omstandigheden ligt een dunne grens. Het zal jouw kind maar zijn…

Via projecten van Woord en Daad ontvangen zo’n 32.000 kinderen goed onderwijs. We willen komend jaar nog eens 2.020 kinderen blij maken! Doet u mee?

Kerstverhaal Woord en Daad ‘De boomhut’

Download het kerstverhaal

  • U ontvangt het kerstverhaal per e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download het kerstverhaal

Voor de kinderen is er een spannend kerstverhaal geschreven om voor te lezen of te vertellen. ‘De boomhut’ gaat over de Filipijnse vrienden Alvin, John en Paul, die vlak voor kerst een insluiper ontdekken bij hun school…

Kom in actie

Een steentje bijdragen aan de campagne van Woord en Daad? Start zelf een actie! Verkoop bijvoorbeeld tweedehands spullen of verzorg een (winter)diner. Maak een eigen actiepagina aan op de website!

Bezoek de Werelddag

Kom naar de Werelddag en hoor de verhalen over extreme armoede en hoop. Beluister het bijzondere levensverhaal van oud-sponsorkind Miftah Seid, die opgroeide in armoede en nu werkzaam is als arts. ‘t Zal je kind maar zijn!

Houd een collecte

Wilt u tijdens de kerstviering stilstaan bij de kerstcampagne en een collecte houden voor kinderen wereldwijd? Hieronder kunt u een Powerpointpresentatie downloaden om te gebruiken op school of in de kerk.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer