Een kind sponsoren uit Afrika

Sinds 1973 verbindt Woord en Daad arme kinderen uit Afrika met mensen in Nederland. Dan ontstaat iets bijzonders: het kind krijgt de kans zich te ontwikkelen tot een zelfstandige burger. In die 44 jaar kregen duizenden Afrikaanse kinderen een veilige basis. Maar ook hun familie en zelfs hele gemeenschappen profiteerden mee. Sponsor ook een kind uit Afrika en doe een investering voor het leven!

Meer over sponsoring Ik ben al sponsor

Zoek een sponsorkind

Helaas zijn er momenteel geen sponsorkinderen die voldoen aan uw voorkeuren. Probeer een andere filtercombinatie of neem contact met ons op voor de mogelijkheden, via sponsoreenkind@woordendaad.nl of 0183-611874

Een kind sponsoren uit Afrika, hoe werkt dat?

Voor 99 cent per dag (€ 30,- per maand) maak jij een kansarm Afrikaans kind juist kansrijk! Kies zelf welk kind je sponsort. Bij ‘geen voorkeur’ krijg je een sponsorkind toegewezen. Na aanmelding ontvang je een leuk welkomstpakket met specifieke informatie over jouw sponsorkind uit Afrika.

Jij vindt het straks natuurlijk belangrijk dat je weet hoe het met jouw sponsorkind gaat. Daarom krijg je geregeld bericht via MijnWoordendaad.nl of per post. Denk aan persoonlijke tekeningen en brieven, updates over de schoolresultaten en gezondheid, een keer per twee jaar een nieuwe foto en een nieuwsbrief.

Wat krijgt het Afrikaanse sponsorkind?

Het sponsorkind uit Afrika merkt jouw sponsoring direct: het kan christelijk kwaliteitsonderwijs volgen en grote zorgen over eten, kleding en zorgkosten zijn niet meer nodig. Elk sponsorkind wordt door onze lokale partner vanuit christelijke waarden en normen toegerust om straks een verantwoorde burger te zijn in zijn of haar land.

Gebed voor en contact met jouw sponsorkind zijn waardevol! Sponsorkinderen dragen de liefdevolle en bemoedigende woorden uit post van sponsors hun leven lang mee.

Lees wat het sponsorprogramma van Woord en Daad uniek maakt en waarom een kind sponsoren uit Afrika jouw investering meer dan waard is.

Een dag uit het leven van sponsorkind Pengdwende

Pengdwende is een van de circa 4.000 sponsorkinderen van Woord en Daad in Burkina Faso. Dit West-Afrikaanse land behoort tot een van de armste ter wereld. Pengdwende is echter optimistisch, want zij kan naar school!

Sponsor een kind, dit is wat je terugkrijgt

Op de basisschool van onze lokale christelijke partnerorganisatie HOPE deed Wasihun uit Ethiopië stevige basiskennis op. Hij had ambities en na de middelbare school greep hij de kans om tandheelkunde te studeren. ‘In november 2015 studeerde ik af als tandarts aan de Jimma University. Mijn droom is om een eigen tandheelkundige kliniek te openen met lage tarieven. Zo kan ook de arme bevolking naar de tandarts.’ Dit alles dankzij de support van zijn Nederlandse sponsors!

Meer weten over het sponsoren van een kind?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe. Of kies hierboven gelijk een sponsorkind uit Afrika.

Vraag vrijblijvend meer info aan

Sponsor een kind uit een groep

Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.