Abdoul Kamil

Burkina Faso

Geboren op 8 december 2009 (8 jaar) in Burkina Faso.

Mijn naam is Abdoul
Ik ben een jongen en ik heet Abdoul. Ik woon samen met mijn ouders en twee broers en een zus. Wij wonen in een huis gemaakt van klei. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Voor water moeten wij vijftien minuten lopen. Wij zijn helaas erg arm want het inkomen is niet voldoende om in alle kosten te kunnen voorzien. Het is daarom fijn dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Hier ontvang ik niet alleen voedsel, maar ook andere noodzakelijke zorg. Ook wordt daar uit de Bijbel verteld. Ik ben blij en dankbaar dat ik hier naar toe kan gaan. Wil jij mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Abdoul Kamil graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten