Moussa de Ouily

Burkina Faso

Geboren op 28 april 2010 (7 jaar) in Burkina Faso.

Hallo mensen in Nederland!! Ik ben een vrolijke jongen uit Burkina Faso. Mijn naam is Moussa en ik ben zeven jaar. Ik woon samen met mijn ouders in een huisje gemaakt van klei. Mijn vader werkt als boer, en mijn moeder werkt thuis. We zijn helaas erg arm, en daarom is het super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga hier graag naar toe elke dag. Het is wel ver lopen, bijna een uur. Wij krijgen hier christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij er met zijn allen. Graag zou ik in Nederland een sponsor hebben die mij af en toe eens een kaartje stuurt. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Moussa de Ouily graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten