Tigist

EthiopiŽ

Geboren op 25 december 2010 (7 jaar) in EthiopiŽ.

Tigist, een vrolijk meisje van zeven jaar wil wel even stoppen met spelen. Geen probleem om op de foto te gaan. Al is de draaimolen oud, hij voldoet nog prima voor de schooljeugd. En zelfs in de pauze kunnen de kinderen de letters leren zoals u kunt zien. Tigist is er blij mee. Op school kan ze naar hartelust leren en spelen. Erg belangrijk, ook voor dit meisje. Ze verlangt naar een sponsor die haar schoolkosten voor zijn/haar rekening neemt. Maak Tigist blij, sponsor haar!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Tigist graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten