Zorobabelle

Benin

Geboren op 7 juni 2013 (4 jaar) in Benin.

Wat bedachtzaam kijkt de 4-jarige Zorobabelle je aan. Wie weet denkt zij wel aan haar toekomstige sponsor. Want voor hen gaat zij op de foto. Op school gaat het goed met Zorobabelle. Ze heeft drie broers. Zorobabelle's vader is matrassen maker en haar moeder naaister. Verlicht u de financiële zorgen van dit gezin? Sponsor Zorobabelle!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Zorobabelle graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten