Bouw nieuw opvangcentrum | september 2021

Sadrack aangenomen als bouwcoördinator in Tsjaad

Mooi nieuws! Op 28 september 2021 hebben we Sadrack Koumno-Mani aangenomen als bouwcoördinator. Na een lange zoektocht zijn we blij dat hij zich wil gaan inzetten voor de bouw van het nieuwe opvangcentrum voor de straatkinderen in Tsjaad. In deze update vertellen we meer over zijn werkzaamheden.

Samenwerking met Sadrack
Sadrack is een ervaren civiel ingenieur. Naast zijn werk als bouwcoördinator geeft hij ook les op een opleiding in een andere stad van Tsjaad. Hij zal ons in ieder geval een jaar lang met 16 uur per week ondersteunen bij de bouw van het nieuwe opvangcentrum. Koumno-Mani zal regelmatig naar de bouwgrond in N’djamena komen om te kijken hoe de bouw ervoor staat. Eén van de afspraken die we hebben gemaakt is dat we over een maand evalueren wat zijn eerste bevindingen zijn. Ook na 6 en 12 maanden zullen we een functioneringsgesprek voeren met Sadrack. Zo houden we het bouwproces goed in de gaten.

Aankoop grond is ook rond
Eind september hebben we ook het contract ondertekend om het stuk grond te kopen voor ongeveer €75.000,-. Hier zitten de kosten voor de notaris, het kadaster en gemeentelijke diensten bij inbegrepen. We zijn blij dat dit nu ook rond is! Het is voor Sadrack een mooie uitdaging om te zorgen dat het opvangcentrum op het stuk grond zal worden gebouwd. Het is zijn taak om de werktekening van de architect werkelijkheid te laten worden binnen het afgesproken budget en de afgesproken tijd. Daarnaast zal Sadrack verantwoordelijk zijn voor het contact onderhouden met de betrokken stakeholders, zoals Fondation Dieu Bénit, Woord en Daad en de architect. Hij zal regelmatig foto’s, video’s en schriftelijke updates geven die wij weer met jullie kunnen delen.

We hebben er alle vertrouwen in dat Sadrack de bouw van het opvangcentrum goed kan begeleiden en zien uit naar het moment dat de kinderen kunnen verhuizen!

Sadrack Koumno-Mani

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

  • Bekijk hier onze privacyverklaring