IK GEEF JOU… een christelijk lesboek (Haïti)

'Op mijn school begonnen we in 2012 met de nieuwe lesboeken van CRECH. We zijn sindsdien enorm tevreden! Het materiaal is van grote kwaliteit en heel goed ontwikkeld. Stap voor stap wordt onze school steeds beter.'

Schooldirecteur Jean G. Bertrand van de Baptio de Jacmell-school in Haïti is heel enthousiast over het lesmateriaal dat de Haïtiaanse partnerorganisatie van Woord en Daad, CRECH, ontwikkelt. En hij staat daarin niet alleen. Ook leerkracht Rincher Virginie (van de school Institut Joseph Casseus) spreekt er lovend over.

'Boeken van CRECH zitten boordevol tekeningen en plaatjes. De kinderen vinden het geweldig. Ze leren beter. Voor mij als docent betekent dit met minder inspanning méér resultaat.'

Succesvol
Sinds 2005 heeft CRECH al 23 lesboeken en readers ontwikkeld. Nog 14 boeken zijn in de maak. En dat zijn zeker niet de laatste. Ruim 450 scholen in Haïti gebruiken inmiddels (een deel van) de boeken. Het Bijbelcurriculum is het meest populaire onder de materialen.

Wat kost het?
In 2015 gaat het om het illustreren, schrijven en drukken van 12.000 boeken. De totale kosten per boek bedragen € 5. Dat is inclusief de kosten om docenten te trainen zodat ze het materiaal op een goede manier gebruiken.

Uw gift
Uw gift maakt het mogelijk lesboeken te ontwikkelen, gebaseerd op de Bijbelse waarden en normen. Hoeveel boeken geeft u aan Haïti?! Doneer direct door het formulier rechts op de pagina in te vullen!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen