fbpx

IK GEEF JOU… een Gift of love

Het is jaarlijks een moment om naar uit te kijken. In december krijgen alle kinderen van onze scholen een kerstgeschenk. Het is dan bijna kerst en met elkaar staan de leerlingen stil bij het kerstfeest. Tijdens deze viering worden de Gifts of love uitgereikt. Vreugde alom!

‘Sparkling eyes’

Noadiah Carline Duvers, medewerker bij onze partnerorganisatie Parole et Action in Haïti, vertelt enthousiast over de uitreiking in december vorig jaar. ‘Het is hartverwarmend om het plezier van de kinderen te zien. En de twinkeling in hun ogen. Zij voelen zich echt geliefd!’ In Haïti kregen de leerlingen een set schrijfblokken, een liniaal en badzeep.

Hoe besteden wij uw gift?

Het is goed om te weten dat uw gift niet specifiek bij uw eigen sponsorkind terechtkomt. Mede dankzij uw bijdrage krijgt ieder kind op school een geschenk. Uw eigen sponsorkind(eren), maar ook kinderen die (nog) geen sponsor hebben. Dit vanwege logistieke redenen, maar ook omdat we alle kinderen gelijk willen behandelen.

Wat krijgen de kinderen?

De leiding van onze projecten kijkt zorgvuldig naar wat de leerlingen nodig hebben. Niet alleen iets nuttigs, zoals bijvoorbeeld nieuwe schoenen of een nieuwe jas, maar ook iets lekkers. Bijvoorbeeld een zak snoep. Of heerlijke badzeep, zoals in Haïti.

Van harte aanbevolen!

Uw gift is welkom! Deelt u in de feestvreugde van kinderen in Azië, Afrika of Latijns-Amerika? Voor €9,- geeft u nu al een Gift of love!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen