fbpx

Kwartaalthema 3 2018: Wijs door goed onderwijs!

Wereldwijd gaan gelukkig steeds meer kinderen naar school! Maar in veel landen is het niet vanzelfsprekend dat kinderen ook écht wijs worden. Overvolle klassen en traditionele lesmethoden weerhouden kinderen ervan om de volgende Einstein te worden...

Daarom maken wij ons met diverse lokale partnerorganisaties sterk voor goed, christelijk onderwijs. Bijvoorbeeld door wijs te investeren in christelijke lesmaterialen, docentenopleidingen, en door op landelijk niveau te lobbyen voor goed onderwijs.

Een wereldwijd netwerk

Woord en Daad werkt met veel verschillende partners aan goed onderwijs. Een mooi voorbeeld daarvan is de samenwerking tussen Woord en Daad en Driestar Educatief. Beide partijen zetten zich in voor goed, christelijk onderwijs. Daaruit is het netwerk ‘International Network of Christian Education’ (INCE) ontstaan. Via INCE werken we wereldwijd aan onderwijsverbetering.

Wat kunt u doen?

Onderwijs is gelukkig voor veel kinderen al mogelijk. Maar juist goed, christelijk onderwijs is zo belangrijk. Goed onderwijs zorgt ervoor dat kinderen in de toekomst van meerwaarde kunnen zijn voor hun familie, en de hele omgeving. Iedereen kan op zijn of haar manier meedoen en nog meer kinderen goed onderwijs laten ontvangen!

1. Doe een gift

Gebruik bovenstaand donatieformulier om een eenmalige of terugkerende gift te doen. Ter illustratie:

  • Voor 5 euro kan er schrijfmateriaal aangeschaft worden
  • Voor 10 euro kunnen er lesboeken aangeschaft te worden
  • Voor 100 euro kan een juf of meester een training krijgen om nog beter onderwijs te geven

2. Organiseer een actie

Misschien wilt u wel een workshop geven, een verkoping houden of een sponsorloop organiseren? Zet op woordendaad.nl/mijnactie uw eigen actiepagina online en haal op uw eigen manier geld op voor goed, christelijk onderwijs wereldwijd!

3. Vertel het verhaal

Draagt u dit werk een warm hart toe? Vertel er dan over aan anderen! Volg ons en reageer op Instagram, Facebook en Twitter. Of: geef een presentatie op school, in de kerk of bij de vereniging. We denken graag met u/jou mee. Neem gerust contact op via info@woordendaad.nl.

Doet u mee? Samen maken we zo veel mogelijk kinderen wijs door goed onderwijs!

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen