Sponsor een kind

Voor een hoopvolle toekomst

Als jij op een persoonlijke manier iets van je rijkdom wilt delen, dan is een kind sponsoren wat voor jou! Woord en Daad brengt via kindsponsoring al meer dan 44 jaar arme kinderen en mensen zoals jij bij elkaar. Door die band ontstaat iets bijzonders: het sponsorkind voelt zich gesteund en krijgt de kans zich te ontwikkelen tot een zelfstandige burger. Tegelijk profiteert de omgeving van het kind mee. Sponsor voor € 30,- per maand ook een kind en geef het de liefde en aandacht die het verdient!

Wat is kindsponsoring?

Woord en Daad richt zich op de armste kinderen in de wereld. De ouders van deze kinderen kunnen hun kinderen niet voorzien van de basisbehoeften als kleding, voedsel en onderwijs. De partnerorganisatie laat de kinderen dan toe in het sponsorprogramma, zodat ze deze toegang wel krijgen. Het is dan geen investering voor alleen nu, maar ook voor de toekomst. De kinderen kunnen het geleerde dan in de toekomst toepassen en in het levensonderhoud van hun familie en omgeving voorzien.

Reacties van sponsorouders

‘Ook al kennen we ons sponsorkind niet persoonlijk, ze heeft echt een plaatsje in ons gezin.’ - Familie Top
‘We zien Adwendtoumda als ons vijfde kind.’ - Familie Harkema

Wat betekent sponsoring voor het kind?

Christelijk onderwijs

Dankzij jouw sponsoring kan het kind christelijk kwaliteitsonderwijs volgen. Op school, waar de Bijbel dagelijks opengaat, wordt de basis voor de toekomst gelegd.

Praktische noden

Naast goed onderwijs verzorgen we eten, kleding en schoolmateriaal voor de kinderen. Ook krijgen de kinderen medische ondersteuning als dat nodig is.

Een plek in de maatschappij

Door oog te hebben voor elk kind, rusten we hen toe om verantwoorde burgers te zijn. Daarbij kunnen kinderen ook na het afronden van de basisschool op onze support rekenen.

Zoek jouw sponsorkind

Land

Leeftijd


Geslacht

 • [sowmedia_posttemplates_heading linkable='' tag='h3' style='' size='' subheading_active='' subheading_size='15' margin=',,,,' padding='10' color='' custom_font='' av-desktop-hide='' av-medium-hide='' av-small-hide='' av-mini-hide='' av-medium-font-size-title='' av-small-font-size-title='' av-mini-font-size-title='' av-medium-font-size='' av-small-font-size='' av-mini-font-size='' custom_markup='' av_uid='av-2lt1cb2' heading='Post title'][/sowmedia_posttemplates_heading] Ethiopië [sowmedia_posttemplates_hlimage align='center' image_size='portfolio' styling='' hover='' link='' target='' caption='' font_size='' appearance='' overlay_opacity='0.4' overlay_color='#000000' overlay_text_color='#ffffff' copyright='' animation='no-animation' av-desktop-hide='' av-medium-hide='' av-small-hide='' av-mini-hide='' av_uid='av-29j5f4e' src='http://woordendaad.local/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-template-builder/images/placeholder.jpg'][/sowmedia_posttemplates_hlimage]

  Ik ben een:
  jongen

  Geboren op:
  08-12-2017

  [ept_button label='Lees mijn verhaal' link='singlethis' link_target='' size='large' position='center' label_display='' icon_select='yes' icon='ue837' font='entypo-fontello' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' av_uid='av-jnll0x0m' custom_class='' admin_preview_bg=''] [ept_button label='Sponsor' link='singlethis' link_target='' size='small' position='left' label_display='' icon_select='no' font='entypo-fontello' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' av_uid='av-jnvx1n2j' custom_class='sponsor-child-extra' admin_preview_bg='']

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Bedankt voor uw interesse in een gratis nummer van Daadkracht!

U krijgt binnenkort een nummer van Daadkracht in de brievenbus!

 • Bekijk hier onze privacyverklaring