Abner Yeshuar

Guatemala

Geboren op 4 november 2012 (5 jaar) in Guatemala.

Hier ziet u Abner, een lieve, 5-jarige jongen uit Guatemala. Hij woont bij zijn moeder en zijn broer. Vader liet hen in de steek toen Abner baby was. Moeder draagt zorg voor de kinderen, maar dit is erg moeilijk met een salaris dat niet stabiel is. Abner gaat graag naar school en zou graag leren om goed te kunnen schilderen. Wordt u zijn sponsor? Alvast bedankt!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Abner Yeshuar graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.