Aldo Leví

Guatemala

Geboren op 13 augustus 2013 (4 jaar) in Guatemala.

Hallo ! Mijn naam is Aldo en ik ben een vrolijke jongen uit Guatemala. Ik ben vier jaar en woon samen met mijn ouders. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Wij hebben wel grote moeite om alles te kunnen betalen. Het is daarom super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Hier ga ik elke dag graag naar toe. Ik probeer goed mijn best te doen. Er wordt christelijk onderwijs gegeven, en we eten er met elkaar. Dat is altijd heel leuk. Ik zou het heel fijn vinden om een sponsor te hebben. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Aldo Leví graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten