Ami Paola

Guatemala

Geboren op 26 maart 2014 (3 jaar) in Guatemala.

Buen día. Mi nombre es Ami Paola. Tengo 3 años. Snapt u wat ik hiermee zeg? Mijn juf heeft mij verteld dat u een andere taal spreekt dan ik. Misschien kunt u mij een paar woordjes Nederlands leren?

Samen met mijn mama, oma en opa en 2 zussen woon in een huis in een hele grote stad. We hebben heel veel buren en soms is het best een beetje druk allemaal. Mijn mama is vaak thuis, ze vertelt me wel eens dat ze het lastig vind om een baan te vinden. Gelukkig zorgen mijn opa en oma ervoor dat wij dak boven ons hoofd hebben. Ze zijn zo lief en zorgen goed voor ons.

Mijn mama heeft gevraagd aan iemand of ik naar het centrum van AMG mag. Dat is een soort school, maar ook weer niet helemaal. Ik zal het u even uitleggen. Omdat ik nog klein ben, hoef ik nog niet naar school. Mama vind het wel goed als ik alvast rekenen leer en samenspeel met kinderen. Iedere dag ga ik daarom naar het centrum en daar zijn er lieve juffen die mij iedere dag iets anders leren. Soms mag ik kleuren en één van de juffen kan zo mooi verhalen vertellen. Over David en Goliath en over Jona en de grote vis. Dan krijg ik ook nog een lekkere maaltijd en ’s middags zingen we soms liedjes of maken we een leuk werkje.

Wilt u mijn sponsor worden en mij af en toe eens een berichtje sturen uit Nederland? Dat zou ik erg leuk vinden.

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Ami Paola graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten