Anderson

Haïti

Geboren op 9 februari 2011 (6 jaar) in Haïti.

Hoi allemaal! Ik ben Anderson, en ik woon heel ver weg, helemaal in Haïti. Ik ben zes jaar en woon samen met mijn ouders en mijn zus. Mijn ouders werken allebei als verkoper. Het valt niet mee om rond te kunnen komen van de inkomsten. Gelukkig kon ik worden aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik heel graag naar toe. Ik krijg er goed onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook zingen wij veel, dat vind ik superleuk. Het zou erg gaaf zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Anderson graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten