Angely Valeria

Colombia

Geboren op 4 augustus 2014 (3 jaar) in Colombia.

Hey! Ik ben een klein meisje van drie jaar. Mijn naam is Angely. Ik woon samen met mijn ouders en broertje. Wij wonen ver weg,helemaal in Colombia. Mijn vader heeft werk als timmerman en mijn moeder doet het huishouden. Helaas hebben wij grote moeite om rond te kunnen komen. Het is daarom heel fijn dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik elke dag naar toe. Er worden verhalen verteld uit de Bijbel en we eten er met elkaar. Dat vind ik heel fijn. Het zou super zijn om in Nederland een sponsor te hebben. Ik zou het leuk vinden om af en toe eens een kaartje of briefje te krijgen. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Angely Valeria graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten