Bereket

Ethiopië

Geboren op 30 januari 2008 (9 jaar) in Ethiopië.

Hey! Ik ben een vrolijke jongen van negen jaar. Ik woon ver weg, helemaal in Ethiopië. Ik woon samen met mijn stiefmoeder. Mijn naam is Bereket. Mijn ouders zijn helaas overleden toen ik nog heel klein was. Wij wonen in een huisje gemaakt van klei. Wij zijn helaas erg arm. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar graag naar toe. Ik ontvang er christelijk onderwijs, en er worden verhalen verteld uit de Bijbel.. Ook eten wij er met elkaar. Dat is altijd heel fijn. Ik houd van voetballen en lezen. Ook help ik thuis vaak mee met allerlei karweitjes. Ik zou graag een sponsor hebben in Nederland, die mij af en toe eens een kaartje stuurt. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Bereket graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten