Breylyn Nathaly

Guatemala

Geboren op 19 augustus 2013 (4 jaar) in Guatemala.

Hallo, ik heet Breylyn en ik ben vier jaar. Helaas heeft mijn vader ons verlaten. Daarom wonen mijn moeder, broertje, zusje en ik bij mijn oma in huis. Mijn moeder werkt hard. Maar het lukt niet om genoeg centjes te verdienen. Dat is wel jammer. Gelukkig kan ik naar school. Later wil ik graag juf worden. Dat lijkt me erg leuk. Maar eerst zal ik erg blij zijn als iemand mij wil sponsoren. Wilt u dat doen? Dat zou fijn zijn!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Breylyn Nathaly graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten