Carlos

Burkina Faso

Geboren op 2 februari 2012 (6 jaar) in Burkina Faso.

Hallo! Ik ben Carlos. Ik ben 6 jaar en ik om uit Burkina Faso. Met mijn familie woon ik in een klein huisje gemaakt van klei. Papa is boer. Het is best lastig om boer te zijn in ons land, omdat het vaak heel erg droog is. Het is daarom ook best lastig voor papa en mama om mij naar school te kunnen laten gaan. Wilt u ons helpen? Word dan mijn sponsor!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Carlos graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.