Chiel

Ethiopië

Geboren op 9 december 2011 (6 jaar) in Ethiopië.

Hallo! Ik ben Chiel en ik ben 5 jaar. Ik woon in Ethiopië in een hut. ik woon in de regio Gambella en dit is een van de meest warme regio’s van Ethiopië. Ik heb een moeder, 2 zussen en 1 broer. Mijn vader is in 2014 overleden aan Malaria. Ik moet 20 minuten lopen om water te halen, gelukkig lukt dat goed want ik heb een goede gezondheid. Mijn moeder is schoonmaakster en verdient daar een klein beetje geld mee. Ik mag sinds kort naar een christelijke school, waar ik verhalen uit de Bijbel hoor. Het is bijna een half uur lopen naar school, maar wat ben ik gelukkig dat ik naar school mag! Ik zie uit naar een brief van mijn nieuwe sponsor, bent u dat?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Chiel graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten