Claudia Marisol

Guatemala

Geboren op 23 oktober 2009 (8 jaar) in Guatemala.

Hoi mensen in Nederland ! Mijn naam is Claudia en ik ben een vrolijk meisje uit Guatemala. Ik woon samen met mijn ouders en broer en zussen. Wij wonen in een huis dat gemaakt is van hout. Het huis is van mijn opa en oma. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. We hebben wel moeite om rond te kunnen komen. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Dat vind ik super. Ik ga er graag naar toe, het is ongeveer een halfuur lopen. Wij krijgen er christelijk onderwijs, en er wordt ook veel gezongen. Het enige dat ik nu nog mis is een sponsor in Nederland, die mij af en toe eens een kaartje of briefje stuurt. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Claudia Marisol graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten