Cristian Adonías

Guatemala

Geboren op 8 maart 2014 (4 jaar) in Guatemala.

Dit vrolijke jongetje is de 4-jarige Cristian. Hij woont met zijn moeder en stiefvader in een huurhuisje. Eerst paste oma op Cristian terwijl zijn ouders werkten maar oma vond de zorg voor Cristian een te zware last. Sindsdien is Cristian niet meer bij zijn oma maar gaat hij naar school. Zijn moeder is daar erg blij mee, nu kan Cristian leren en is hij op een veilige plaats. Dat laatste is van groot belang in Guatemala, een land met veel criminaliteit en drugsbendes. Cristian zoekt nog een sponsor! Helpt u hem?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Cristian Adonías graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten