Cristian Camilo

Colombia

Geboren op 17 november 2008 (9 jaar) in Colombia.

Hoi mensen in Nederland! Mijn naam is Cristian en ik ben negen jaar. Ik woon in het verre Colombia. Wij wonen in huis van steen. Ik woon samen met mijn ouders en jongere zus. Ook wonen er een neef met zijn vrouw bij ons in huis. Mijn vader werkt in het leger en mijn moeder werkt in een winkel. Het inkomen is helaas niet voldoende om alles te kunnen betalen. Gelukkig ben ik aangemeld voor het sponsorprogramma. Dat vind ik super. Ik ga daar heel graag naar toe. Ik ontvang op school christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook zingen wij vaak christelijke liederen en eten wij er met z’n allen. Ik zou het super vinden om in Nederland een sponsor te hebben. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Cristian Camilo graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten