Dafne Nicole

Guatemala

Geboren op 7 november 2013 (4 jaar) in Guatemala.

Een beetje verlegen kijkt Dafne in de lens. Het is ook wel spannend om op de foto te gaan. Dat gebeurt niet elke dag. Dafne gaat liever verven en tekenen. Of lekker spelen. Ondanks dat Dafne nog maar vier jaar is, heeft ze al een mooie toekomstwens. Ze wil graag dokter worden! Voor het zover is, moet Dafne eerst nog wat jaartjes naar school. Sponsor Dafne, zodat ze een eerste stap kan zetten richting haar toekomst!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Dafne Nicole graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten